Alle farver er flotte, i den rette sammenhæng. Starten på en ide til en indretningsopgave, eller materialevalg, tager næsten altid udgangspumnkt i en farve. Farvevalg er et redskab til overblik. En kedelig oprydning , er en sjovere opgave med en farveholdning. Du kan styre udtrykket i din butik eller i dit kontor med farver. Trimning af butik og varepræsentation er mere overskuelig og harmonisk med et bevidst farvevalg.

Farver afspejler stemning og er altid et godt blikfang. Et godt trick er også at være rimelig konsekvent, at holde fast i de udvalgte farver og påden måde ses forandringen tydeligt  næste gang der skal ændres på vinduesdekorationen eller salgsoplægget, hvor en ny farveholdning er gennemgående.

Derfor er det også svært at udpege en yndlingsfarve 😉 Jeg er nok igang med at forlade min gule periode ( den kan sagtens komme igen) Men er ret facineret af skrap blå med hvidt lige nu , der kommer helt sikkert nogle opgaver med en frisk blå kulør

Malerarbejde

Entre med stort lysindfald, kan sagtens have en mørk væg
Den blå farve er på vej